Concert Pavel Kohout en Karolína Janu

Door: Bos Media Services

Organist Pavel Kohout (Foto: Ivan Malý)

BEVERWIJK - Op donderdag 12 november 2015 komen de vermaarde Tsjechische organist Pavel Kohout en sopraan Karolína Janu voor een concert naar de Grote Kerk. Op het programma staat onder meer muziek van Bach, Seger, Cernohorský en Mozart. 

Organist Pavel Kohout studeerde in Praag bij Jan Kalfus, Jaroslav Tuma en Anna Machova, en in Amsterdam bij Jacques van Oortmerssen. Hij won vele internationale prijzen, waaronder de gouden medaille en de J.S. Bachprijs op het Internationaal Orgel Concours in Tokio in 2000. Hij treedt op als solo- en orkestorganist bij prestigieuze gezelschappen over de hele wereld, tot in Japan en Nieuw-Zeeland toe.

Karolína Janu studeerde in Praag bij Jana Jonasova en bij de gerenommeerde operazangeres Roberta Alexander aan Codarts in Rotterdam. Ze trad onder meer op met het Praagse Kamer Orkest, het West-Boheemse Symfonie Orkest en het oude muziekensemble Vivaldi Orchestra Praga. Ze is regelmatig te gast op internationale muziekfestivals in Tsjechië.

De aanvang van het concert is om 20:00 uur en de toegangsprijs bedraagt € 7,50. De Grote Kerk is gevestigd aan de Kerkstraat 37a.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing