Concertdag in de Ruïne van Brederode

Door: Ab Jenema

IJMOND - Zondag 5 juli vinden in de Ruïne van Brederode alsnog de drie concerten plaats die we de afgelopen tijd hebben moeten missen. De dag is daarvoor in drie tijdsblokken ingedeeld. Blok 1: 11.00 tot 13.00 uur, blok 2: 13.00 tot 15.00 uur en blok 3: 15.00 tot 17.00 uur. Wie wil komen is door de omstandigheden verplicht te reserveren op www.ruinevanbrederode.nl . Maximaal 50 personen per tijdsblok.

De concerten vinden buiten plaats. Bij goed weer op de binnenplaats rond het podium. Bij hitte of regen onder de grote nieuwe luifel op wat ooit de plek van de Ridderzaal was.

Uiteraard is de anderhalve meter regeling van toepassing. Onder de luifel kunnen daarom maximaal 50 personen.  Mocht het weer geschikt zijn om de binnenplaats de concertlocatie te laten zijn, dan kunnen er meer personen worden toegelaten. Reserveren kan dan ook nog bij de poort.

In blok 1 speelt om 11.30 uur PB & The Jags uit Haarlem. Zij brengen een bluesrepertoire. In blok 2 speelt om 13.30 uur Little Tango orchestra. In blok 3 om 15.30 uur speelt het duo Eysker & Ruis uit Haarlem een variatie van folk, rock en klassiek. Na afloop van elk concert gaat de hoed rond voor de artiesten.  

Uitgebreide informatie over de concerten is te vinden op de website.

Vanaf 8 juli t/m 30 augustus is in de torenkamer de tentoonstelling: ' Brederode in Playmobile'  met o.a. het grootste playmobile leger ooit. 

Entree Ruïne + concert is €6, inclusief verplichte reserveringskosten. Kinderen t/m 11 jaar €5,50. 0 tot 3 jaar gratis.

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing