Creatief denken voor sportaanbieders

Door: Ab Jenema

IJMOND - Sportaanbieders mogen gelukkig sinds een aantal maanden hun sporters weer verwelkomen op de club. Een groot deel van de leden is teruggekomen om te sporten, helaas zijn er ook leden gestopt. Staat jouw sportvereniging of sportorganisatie ook voor een uitdaging op het gebied van ledenwering? Doe dan mee aan het gratis webinar Welkom op de club in Heemskerk.

Kansen voor sportaanbieders
Team Sportservice Kennemerland organiseert op 4 november van 19.30 tot 21.30 uur het webinar Welkom op de club. Tijdens deze avond ontdek je kansen voor jouw vereniging aan de hand van anders denken. Je kijkt met andere ogen naar de beleving op de club, van sporters en vrijwilligers. Vanuit onverwachte hoek kom je tot unieke en praktische ideeën voor jouw vereniging. Interactie, snelheid en een lach gegarandeerd. Voor de realisatie van deze unieke ideeën biedt het Sportakkoord wellicht financiële mogelijkheden. Het webinar wordt begeleidt door Start2create. Door de aanwezigheid van meer verenigingen leer je ook van elkaars ervaringen.

Wie kan zich aanmelden?
Zit je in het bestuur van de vereniging, ben je actief binnen de jeugdcommissie of ben je betrokken bij feesten en activiteiten? Dit webinar is voor iedereen die op zoek is naar nieuwe ideeën! Aanmelden kan door een mail te sturen naar buurtsportcoach Joyce van Tunen – [email protected]

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing