Creatieve workshops voor en met ouderen

Door: Cor Beumer

BEVERWIJK - ‘Op zoek naar talent’ is het thema van de Kunst en Cultuur week die gehouden wordt van 1 t/m 5 oktober. In die week worden op verschillende locaties in Beverwijk creatieve workshops gegeven voor en met ouderen. Ouderen kunnen met hun mantelzorger gratis kennis maken met de verschillende vormen van Kunst en Cultuur: muziek, theater, zang, tekst, film/foto en dans onder begeleiding van een professionele kracht.
 
De week wordt georganiseerd door ViVa! Zorggroep in samenwerking met de Stichting Welzijn Beverwijk.

Ouderen op een leuke en creatieve manier te verbinden met andere ouderen, mantelzorger, familie, vriendin, buurvrouw of vrijwilliger is het doel van deze week. En talent is overal!

Alle resultaten van de verschillende workshops worden op zaterdag 5 oktober op een bijzondere manier gepresenteerd in het winkelcentrum Wijkerbaan in Beverwijk

Op 8 september is, tijdens Beverwijk uit de Kunst, de inschrijving van de workshops gestart. Misschien heeft u toen ook het programmaboekje met alle workshops meegenomen, zo niet dan kunt u deze afhalen bij Huis ter Wijck Plesmanweg 1 te Beverwijk of bij Stichting Welzijn Beverwijk. Mocht u willen deelnemen aan een workshop, schrijft u zich dan zo spoedig mogelijk in! Vol is vol.

Voor deze week worden ook nog vrijwilligers gevraagd, zij kunnen zich opgeven bij Huis ter Wijck of de Stichting Welzijn Beverwijk.

De gemeente Beverwijk ondersteunt het initiatief van harte en zal ook een rol spelen bij de slotpresentatie in het winkelcentrum Wijkerbaan op 5 oktober.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing