Cultural Village Schaaktoernooi 2012

Door: Cor Beumer

WIJK AAN ZEE - Vanaf maandagmiddag 19 november zal er volop strijd worden geleverd om de toernooioverwinning van het Cultural Village Schaaktoernooi 2012. De winnaar en de beste Nederlander verdienen een ticket voor deelname in de grootmeestergroep C van het Tata Steel Chess Tournament 2013.

Het deelnemersveld is een mooie internationale melange van spelers die her en der hun sporen hebben verdiend. Binnenkort kunt u op de site van de Stichting Schaakpromotie IJmond, naast alle relevante informatie, hun personalia lezen.

Duidelijk is dat de regionale inbreng dit jaar groot is. Sjoerd Plukkel is al jaren een graag geziene deelnemer en ook Harmen Jonkman en Thomas Willemze zijn geen onbekenden voor de organisatie. De jeugd uit de regio wordt vertegenwoordigd door Miguoel Admiraal en Ilias van der Lende.

Op maandag 19 november om 11:30 uur zal het toernooi worden geopend, waarna om 13:00 uur de eerste ronde van start zal gaan. Vervolgens wordt elke dag om 13:00 uur met de partijen begonnen. Zaterdag 24 november is een rustdag. Na afloop van de laatste partij zal op woensdag 28 november tegen 18:00 uur de prijsuitreiking plaatsvinden.

De organisatie is ervan overtuigd dat het ook dit jaar weer een spannend toernooi wordt in de sfeervolle achterzaal van café de Zon waar de verrichtingen live kunnen worden gevolgd. Maar uiteraard ook via de internetsite van de organisatie (www.ssij.nl) waarop de dagelijkse ontwikkelingen worden gepubliceerd en de partijen live zijn te volgen.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing