Cultuur @ Cruyff Courts Heemskerk

Door: Ab Jenema

Ben jij tussen de 8 en 18 jaar oud en vind je het leuk om samen met je vrienden mee te doen aan coole cultuuractiviteiten op het Cruyff Court? Kom dan op alle dinsdagen en donderdagen van 12 tot 21 september naar ‘CruyffCourt Heemskerk Veld’ gelegen aan de Laan van Assumburg.

Muziek, dans en kunst
Op het Cruyff Court kun je kennismaken met muziek en docenten van het Cultuurhuis Heemskerk. Elke dag weer andere muziek, waaronder DJ-lessen door Viggo en Glenn en djembé workshops van Moussé. 

Maak je liever Weave Art? Kunstenaar Jan van Studio O helpt je mee met het weven van kleine schilderijtjes van restmateriaal. Verder zijn er tekenworkshops door Nanneke, graffiti-lessen van Jip en kunnen er uiltjes worden geschilderd op steen met Monique.

Ook voor dans zit je goed op het Cruyff Court Heemskerk. Jenny van Dansstudio de Danstuin laat je kennis maken met hiphop en streetdance en van José van Masal Musical & Dance Center leer je de ins en outs van musicaldans. Bij hen kun je ook terecht voor informatie over alle danslessen die ze op hun dansscholen aanbieden.

De activiteiten vinden plaats op het Cruyff Court aan de Laan van Assumburg 28 te Heemskerk van 16:00 tot 17:30 uur. Meedoen is gratis en inschrijven vooraf is niet nodig. Gewoon komen en ontdekken maar!

Unieke samenwerking
Cultuur@CruyffCourts Heemskerk wordt aangeboden dankzij een unieke samenwerking van het Cultuurhuis Heemskerk met de gemeente, het Jeugdfonds Sport en Cultuur en de Johan Cruyff Foundation. Met lokale partners maken ze het mogelijk nu ook culturele en creatieve activiteiten op de Cruyff Court aan te bieden zodat nóg meer kinderen zich kunnen uitleven op het court. Voor het programma werkt het Cultuurhuis Heemskerk samen met de gemeente Heemskerk, Team Sportservice Kennemerland, MET Heemskerk, Studio O, de Danstuin en Masal.

Heb je na afloop interesse in nog meer muziekles, dans of creatieve workshops, maar is er thuis onvoldoende geld daarvoor? Het Jeugdfonds Sport en Cultuur Noord-Holland biedt oplossingen en maakt het voor ieder kind mogelijk om mee te doen aan sport- en cultuurlessen.
Meer informatie hierover kun je vinden op https://cultuurcruyffcourts.nl/heemskerk of door een mail te sturen naar [email protected]

 

 

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing