Cultuurhuis Heemskerk - presentatie popcursus IJmond in Nozem en de Non

Door: Ab Jenema

HEEMSKERK - Vrijdag 6 juli staan individuele leerlingen, een kinderpopkoor en bandjes van de popcursus 2017-2018 van het Cultuurhuis Heemskerk op de podia van de Nozem en de Non. Individuele leerlingen zang, drums en gitaar laten zien en horen wat ze het afgelopen jaar hebben geleerd. Met de bandjes van de popcursus, Goed voor Elkaar Band, Finaly, Serious Fun en Only After Dark, treden zij op in de grote zaal van de Nozem en de Non. Het kinderpopkoor Let’s Sing start de avond om 18.00 uur in de kleine zaal.

Nozem en de Non
Eigenaren Wim en Ans van de Nozem en de Non zijn blij dat ook dit jaar volgens de traditie de jaarlijkse poppresentatie bij hen wordt gehouden. “Het is ieder jaar weer heel leuk om het enthousiasme van de leerlingen te zien en hen bij ons op de podia te hebben!” Voor de leerlingen, jong en oud, is het altijd een hele ervaring om op het poppodium te mogen spelen. Goed nieuws voor Heemskerk en natuurlijk de Nozem en de Non is dat er in ieder geval tot en met mei 2019 geprogrammeerd kan worden op de podia.

Voor Hans Chialastri van popcursus IJmond is dit al voor het 34ste jaar dat zijn bandjes spelen in de locatie aan de Verherentstraat. De presentatie is altijd spannend, want je hoeft  geen enkele noot te kunnen lezen of een instrument te kunnen bespelen om aan de cursus mee te doen! In de 12 weken die de cursus duurt leer je samen een nummer te maken én te spelen. Hans Chialastri: “Er komen bij ons veel vriendengroepen of collega’s die altijd al in een band wilden spelen. Een mooi voorbeeld is de vriendengroep van Only After Dark. Zij hebben twee keer de popcursus gevolgd en gaan nu verder als zelfstandige band.”

Je kunt je nu nog inschrijven bij de popafdeling van het Cultuurhuis voor de start van het nieuwe seizoen in september. Drum, zang, elektrische gitaar, basgitaar, saxofoon en keyboard voor kinderen én volwassenen. Het popkoor Let’s Sing is voor kinderen van 7 t/m 12 jaar en de Popcursus IJmond is voor volwassenen.

Voor meer informatie Cultuurhuis Heemskerk: www.cultuurhuisheemskerk.nl, [email protected] of bel 0251 836 003.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing