Cultuurmarkt Heemskerk

IJMOND - Zaterdag 16 september staat Heemskerk, cultureel op zijn kop! Er komt een grote cultuurmarkt in het centrum van Heemskerk, met een groot podium op het Nielenplein, een podium bij Grandcafë Ruysdael en een kunstmarkt. Kijk! organiseert een opening van de expositie ‘Staal in Beweging’ in de hal van het gemeentehuis. De Vrijburght heeft een korenfestival deze dag. De winkeliersvereniging en de horeca in Heemskerk, sluiten ook aan bij deze dag.

Er is al een fotowedstrijd uitgezet door HeemskerkOnline. De winnaar zal tijdens de cultuurmarkt bekend worden gemaakt. Er komt een leuke puzzeltocht in het centrum voor de kinderen en er is een speciaal cultuurmenu. Cultuur snuiven en beleven. De amateurkunst presenteert zich groots. Vier dansscholen geven presentaties, diverse koren en orkesten laten van zich horen, leerlingen van Cultuurcentrum Heemskerk treden op en er zijn diverse (big)bands aanwezig. De Cultuurmarkt begint om 11.00 uur en de Rock ’n Billyband The Barnbees sluiten de dag af om 20.15 uur bij het Ruysdaelpodium.

Het volledige programma is te vinden op het facebookevenement ‘Cultuurmarkt Heemskerk’ bij de facebookpagina van ‘Cultuurcentrum Heemskerk’ of ‘IkToon Heemskerk’. Vragen kunt u stellen via [email protected] of even langskomen op Kerklaan 1 in Heemskerk.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing