Cursus beter uitkomen met weekgeld

Door: Ab Jenema

IJMOND - Op maandag 11 september start MEE & de Wering met de cursus Beter uitkomen met weekgeld. Deze cursus bestaat uit drie bijeenkomsten, telkens van 19.00 tot 21.00 uur en wordt gegeven in het regiokantoor aan de Laan van Assumburg 97, 1962 TL Heemskerk. De cursus is bedoeld voor mensen die onder bewind staan of gebruik maken van inkomensbeheer en die te maken hebben met weekgeld. Ook mensen die zichzelf weekgeld geven kunnen deelnemen aan de cursus.

Tegenwoordig komen er steeds meer mensen in de financiële problemen. Dat kan verschillende oorzaken hebben. De cursus Beter uitkomen met weekgeld biedt u de mogelijkheid om op een positieve en (meer) ontspannen manier met uw financiële situatie om te gaan.

Praktische vragen komen tijdens de cursus uitgebreid aan bod, zoals: ‘Hoe doe je dat, wanneer je maar 50 euro per week te besteden hebt en er is een verjaardag? Welke supermarkt is het goedkoopst? Hoe kan je op een goedkope manier eens uitgaan?’

Er zal gewerkt worden aan de hand van thema’s en gebruik worden gemaakt van oefeningen. Tevens zullen er opdrachten worden gegeven om thuis mee aan het werk te gaan.
Deelname aan de cursus is gratis en er is ruimte voor twaalf deelnemers.

Aanmelden
U kunt zich voor deze cursus aanmelden via T 088 00 75 000, via info@meewering.nl of via de website www.meewering.nl/cursussen.

advertenties

Verhuis- en Transportbedrijf Johan Post
Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Beverwijkse Koeriersdienst en Stadspost
Correct Autoglas
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Zorgverzekering vergelijken
Sim Only Check
Vergelijk Zorgverzekering 2018
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl