Cursus Grip op je knip

Door: Jan Pronk

IJMOND - Het coronavirus zet ons leven en soms ook onze financiën op zijn kop. Bijvoorbeeld door ontslag, of omdat door een andere reden inkomsten verminderen. Vaak is de eerste reactie ontkenning van de problemen om de moed erin te houden, of schaamte om hulp te vragen. Als mensen langere tijd van het minimum leven, kunnen zij door invloed van stress verkeerde keuzes maken. Het kan lastig zijn om aan een langetermijnplanning te denken.

Als je je zorgen maakt, kan de cursus ‘Grip op je knip’ helpen om de financiële situatie tijdig aan te pakken; door bijvoorbeeld overzicht te krijgen en te weten wat de mogelijkheden zijn. Door in groepsverband te werken, merken deelnemers dat ze de enige niet zijn, waardoor schaamte kan verminderen. Ook helpen deelnemers elkaar door tips te geven en elkaar te steunen.

Vanwege de coronamaatregelen is de cursus online. Deelname kan met een smartphone, laptop, tablet of computer. De cursus start op maandag 23 november van 10.00 tot 11.30 uur en bestaat uit 4 bijeenkomsten. Deelname is gratis. Bent u geïnteresseerd? Aanmelden kan via t. 088 8876900 of kijk op www.groepenvansocius.nl.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing