Cursus "Liever bewegen dan moe"

HEEMSKERK - Op dinsdag 27 augustus start de training “Liever bewegen dan moe”, verzorgt door Context in samenwerking met VluchtelingenWerk Noordwestholland. Het is een vrouwen-fit-programma van 8 keer een dinsdagochtend, waarin vrouwen gezondheidsinformatie krijgen en samen de conditie verbeteren.

Bent u vaak moe en komt u moeilijk in beweging? Of heeft u stress of pijnklachten, waarvoor de huisarts geen oorzaak kan vinden? Dan is: “Liever bewegen dan moe” iets voor u! “Als je beweegt, denk je niet aan andere dingen”, zei één van de deelnemers aan de groep.

Het programma duurt acht weken. Het wordt gegeven door een sporttrainer en een preventiedeskundige van Context. De eerste bijeenkomst is een voorlichting over het programma. De andere 7 bijeenkomsten beginnen met een gezondheidsvoorlichting. Hierin krijgt u informatie over gezonder leven, zoals hoe om te gaan met stress, minder te piekeren, slaaptips en voedingsadvies. Daarna vindt er buiten en binnen een training in actief wandelen/bewegen plaats. Daarbij gaat het niet om prestatie; komen en meedoen is het belangrijkste.

‘Liever bewegen dan moe’ start op dinsdagochtend 27 augustus om 09.15 uur tot 11.30 in de Elbestraat 16, 1966XJ Heemskerk. Kom gerust kijken of het iets voor u is!

Voor aanmelding/informatie kunt u contact opnemen met Context T (088) 357 1980 of (088) 357 17 90 of een email verzenden naar [email protected]. Ook kunt u zich aanmelden via VluchtelingenWerk, Zakia 06 - 33800084. Voor meer informatie/aanmelding kunt u contact opnemen Kijk ook op de website www.context.nl of www.vwnh.nl.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing