Cursus mediteren

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - Steeds meer mensen hebben behoefte aan een rustpunt in het leven. Een van de manieren om dat te bereiken, is door te mediteren. Dat is een eeuwenoude concentratie-oefening, die rust en helderheid brengt. Mindfulness is een veelgebruikte meditatie, die de beoefenaars ‘met beide benen op de grond houdt’.

Mensen die geregeld mediteren kunnen beter omgaan met stress, zijn minder snel geneigd zich te laten leiden door negatieve gedachtes en voelen zich in de regel helder en opgewekt.

Yogaschool Bhoora Beverwijk start met een vierweekse cursus mediteren. Dinsdag 4 februari is de eerste bijeenkomst. Er wordt veel geoefend en er is volop aandacht voor de theorie achter de meditaties. Na afloop van iedere bijeenkomst krijgen de deelnemers een mp3-bestand om thuis verder te oefenen.

De bijdrage voor de 4 avonden is € 45.- (inclusief het cursusmateriaal). Opgeven en informatie: yogaschoolbeverwijk.nl/mediteren of telefonisch (0251) 34 30 45. Op de website staat ook een gratis meditatie om alvast een indruk te krijgen.

De cursus wordt gehouden op 4, 11, 18 en 25 februari tussen 20:00 en 21:15 uur. De yogaschool is geopend vanaf 19:45 uur. Parkeren kan gratis voor de deur of op loopafstand.

Yogaschool Bhoora Beverwijk
Breestraat 95 II
1941 EG Beverwijk

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing