Dag van de Vrijwilliger 2023

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - In de Gemeente Beverwijk willen we natuurlijk ook dit jaar de Dag van de Vrijwilliger niet zomaar voorbij laten gaan.

Het was weer een roerig jaar voor velen, maar ook is er echt veel werk verzet. Dat is iets om trots op te zijn!
Als vrijwilliger vind je het vaak heel gewoon wat je doet, maar sta daar eens bij stil. Sta eens stil bij wat je hebt gedaan voor een ander (en ook voor jezelf) dit jaar: Wees trots op jezelf! Trots op wat je doet. Dat mag best een keer (of heel vaak, dat is nog beter!).

Vrijwilligers zijn onmisbaar, ondenkbaar in onze maatschappij.
Want wat moet Nederland zonder jullie allemaal als vrijwilliger? Wat moet de Gemeente Beverwijk nou zonder vrijwilligers?
Als je kijkt naar hoeveel andere medemensen je een stukje blijer kunt maken én hebt gemaakt in het afgelopen jaar door jouw inzet als vrijwilliger, dan zie je dat je daardoor de wereld een stukje mooier maakt. Hoe geweldig is dat? Dat is geweldig!

Graag willen we jullie als vrijwilligers uitnodigen op 11 december 2023 in het Kennemer Theater.
Het Theater is open voor de aangemelde vrijwilligers tussen 16.00 en 20.00 uur.
Het thema: Wees trots op jezelf. Voor de liefhebbers is er koffie/thee.
Opgave is wel noodzakelijk en graag voor zondagavond 10 december voor 20.00 uur. Opgeven kan via het mailadres: [email protected]

Daarnaast is dit niet het enige, want vanaf 7 december kunnen alle vrijwilligers zich inschrijven voor een landelijke actie van NLvoorElkaar en meedingen naar mooie cadeaus en prijzen. Dit kan via de site www.beverwijkheemskerkvoorelkaar.nl 


En last but zeker niet least: Er komt nog een verrassing aan! Deze wordt gepubliceerd op onze site www.beverwijkheemskerkvoorelkaar.nl, op Facebook Steunpunt Vrijwilligers Beverwijk en Instagram vrijwilligersbeverwijk. Wanneer? Houd de site in de gaten!

Kortom:
1. Geef je vóór zondag 10 december 2023, 20.00 uur op via het bovengenoemde mailadres.
2. Ga op 7 december naar de site om je aan te melden voor de landelijke actie rondom Vrijwillige Inzet.
3. Houd de socials en de site in de gaten voor de nog aankomende verrassing.

Namens Gemeente Beverwijk, Kennemer Theater en het Steunpunt Vrijwilligers Beverwijk: Heel erg dankjewel voor je inzet in 2023. Tot volgend jaar!

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing