Daklozen en dominees spelen het “dak er af” bij het Leger des Heils

Door: Jan Pronk

Beverwijk – Het Leger des Heils heeft op zondag 20 oktober een bijzondere dienst met de band ROOFLESS. Deze dienst wordt gehouden aan de Geysendorfferlaan 4 in Beverwijk en begint om 10.00 uur.

Hou je van een beetje stevige muziek door een bijzondere band en ben je maatschappelijk een beetje begaan,,,,,? Dan moet je komen!
De band Roofless is een rock & blues band van het Leger des Heils uit Amsterdam, bestaande uit mensen die werken bij het Leger des Heils en mensen die om welke reden dan ook een eigen huis en haard hebben moeten missen.
De band verzorgt de samenkomst die zoals elke zondag om 10.00 uur begint.
Roofless zegt zelf: “Wij willen graag aan de mensen laten horen en laten zien hoe wij geloven dat er een plek voor iedereen is.”
Het Leger des Heils Kennemerland is gevestigd in de Pilotenbuurt die de laatste tijd negatief in het nieuws komt vanwege de jeugdbende. Maar door middel van deze bijzondere band wil het Leger des Heils laten zien dat het ook anders kan en er op deze manier samen iets moois van maken.
Iedereen is dus van harte welkom en de toegang is gratis.

Voor meer informatie over Roofless kan men terecht op de
website: www.strijdkreet.nl/artikel/roofless-band-met-daklozen-en-dominees?


Voor meer inlichtingen kan men bellen met telefoonnummer 0251-233447 of via de website www.legerdesheils.nl/korpskennemerland

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing