De Annie Palmenlaan

Door: Ab Jenema

(FOTO: RONALD GOEDHEER, NOORD-HOLLANDS DAGBLAD)

BEVERWIJK - Woensdag 6 december was het zover ! Samen met de dochter van Annie Palmen, Ingeborg de Roode, is het naambord onthuld. Na mooie woorden van wethouder Cecilia Van Weel barstte het Westerhoutkoor los in gezang ( Vissers van de Zuiderzee, een nummer ooit gezongen door Annie).

Na twee-en-half jaar is dit initiatief tot een hoogtepunt gekomen. Dankzij de geweldige medewerking van Ab Jenema, Margareth Jenema-Overmeer vele Radio Beverwijk medewerkers, Oud-Burgemeester Ossel en de eerder genoemde wethouder van Weel. Maar zeer zeker ook dankzij de velen die hun handtekening ter ondersteuning hebben geplaatst en jullie : de leden van de groep "een straat voor Annie Palmen".

De acties vooraf in diverse bejaardentehuizen, op de Breestraat en de belangeloze medewerking van Ida de Nijs, Tom Peperkamp, Ronald van Leeuwen van bloemsierkunst De Duinroos en Jan Doetjes van foto Kiekie. Met dank ook aan het Westerhoutkoor, Ernie Gerrits, Leida Dam, Sylvia Silvia Diemeer Friso, Ruud Diemeer, George Rijnhart en uiteraard het College van B&W en de gemeente Beverwijk.

advertenties

Verhuis- en Transportbedrijf Johan Post
Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Beverwijkse Koeriersdienst en Stadspost
Correct Autoglas
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Zorgverzekering vergelijken
Sim Only Check
Vergelijk Zorgverzekering 2018
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl