De Bazaar bouwt de grootste stoffenmarkt van Nederland.

Door: Ab Jenema

IJMOND - Half mei starten de werkzaamheden om Hal 34 om te toveren tot een prachtige overdekte stoffenmarkt in Oosterse sferen.

Het architectenbureau Buro Bas uit Eindhoven heeft het ontwerp gemaakt voor deze stoffenmarkt van maar liefst 1.200 m². De Stoffenmarkt krijgt een hele eigen sfeer, zoals dat op De Bazaar al bij veel hallen het geval is. Zo wordt er hier o.a. gewerkt met bogen, bijzondere verlichting en bewerkte tegels. Werkzaamheden starten half mei en de verwachting is dat De Stoffenmarkt in de zomer gereed is.

Alles op 1 plek
Op deze stoffenmarkt kan men straks een keur aan diversiteit vinden op het gebied van zelfmaakmode; een verscheidenheid aan stoffen, fournituren, naaimachines en alles wat men verder maar kan bedenken is hier straks te vinden.

Mariska Roos, Manager Marketing & Communicatie van De Bazaar: "De Bazaar speelt hiermee in op de trend van zelfmaakmode die er is bij de consument. En De Stoffenmarkt van De Bazaar ken men straks alles vinden!".

Ook bij ondernemers is de animo groot. Sinds twee weken is de voorinschrijving gestart en op dit moment is al op 75% van de beschikbare plaatsen ingeschreven.

Doorontwikkelen
De Bazaar timmert flink aan de weg. Mihrab, Goudsouk, het Food Court, De Boulevard, Hal 25 & 26 en nu dan deze Stoffenmarkt om maar een opsomming te geven van de meest recente veranderingen. Roos: "De Bazaar is hard bezig om te vernieuwen. We zijn een unieke markt. Er is geen plek in Nederland waar op deze schaal shoppen, eten en beleving op deze manier bij elkaar komen; laagdrempelig en voor ieder budget. De afgelopen jaren hebben we al heel veel aangepakt en we gaan daar de komende jaren nog zeker mee door, want plannen zijn er genoeg!"

Over De Bazaar:
De Bazaar in Beverwijk is al 36 jaar dé plek waar uiteenlopende culturen samenkomen en is de grootste overdekte markt in Europa. Of je nu op zoek bent naar van alles op het het gebied van eten, snacks en ingrediënten, hippe kleding, goud, accessoires, woon- en interieur of curiosa;  De Bazaar weet al sinds 1980 velen te amuseren. De Bazaar bestaat uit verschillende marktdelen, waaronder; 'Zwarte' Markt, Oosterse Markt, Grand Bazaar, Mihrab, Goudsouk, Buitenmarkten en de grootste Food Markt van Nederland. De Bazaar is dynamisch, gedurfd en elk weekeinde weer anders en gezellig en een goedkoop dagje uit.

 

advertenties

Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Sim Only Check
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl
Creditcard.nl
huizenmarkt.nl
Independer
TV Expert
Radio Control Expert
SimOnly Discount
Outdoor kleding
Uitvaartverzekering.nl
HaardenExpress
Zakelijk bankieren
Wedden op het WK
Uitvaartverzekering vergelijken