De Bazaar introduceert winkeltinder.

Door: Ab Jenema

IJMOND - Als onderdeel van onze Corona maatregelen gaat de Bazaar bezoekers spreiden door ze verschillende routes aan te bieden. We vragen bezoekers de "winkeltinder" doen: een webapplicatie ontwikkeld in samenwerking met de TU Delft, waar bezoekers door het swipen van foto's zichzelf in groepen indelen. Er zijn 6 groepen die elk een andere winkelvoorkeur vertegenwoordigen. Bijvoorbeeld avonturiers; de mensen die hier komen om andere culturen op te snuiven. Of de koopjesjagers; de mensen die doelgericht naar koopjes op zoek zijn.

Je kunt je voorstellen dat avonturiers een andere route lopen dan koopjesjagers. Dat is fijn, want dan raken bezoekers beter gespreid over het terrein, en bezoekers hebben een leuker bezoek omdat ze vooral langs de plekken lopen die ze leuk vinden.

De Winke tinder is te doen via www.winkeltinder.nl

 

Verzoek aan bezoekers: vermijd drukte!

Om zorg te dragen dat De Bazaar voldoet aan de regels gesteld door de Veiligheidsregio, hebben wij de hulp van onze bezoekers nodig:

Kom op vrijdag voor je dagelijkse boodschappen.
Gebruik de winkeltinder.
Plan je bezoek en vermijd drukke plekken en blijf in beweging. Kijk op debazaar.nl/open wat de piektijden zijn, zodat deze vermeden kunnen worden.
Kom niet in groepen.
 

Verruimde openingstijden:

Om goed te kunnen voldoen aan de spreiding van publiek verruimt De Bazaar haar openingstijden.

 

Vrijdag is De Bazaar open vanaf 12.00 uur. (Op vrijdag gratis parkeren!)

Zaterdag en zondag is De Bazaar open vanaf 10.00 uur.

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing