De Bazaar is 1e en 2e Kerstdag een populaire bestemming

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - De Bazaar is traditioneel op beide kerstdagen gezellig druk. Ook in deze periode van Corona verwacht De Bazaar veel bezoekers veilig te mogen verwelkomen.

Veilig:
De Bazaar heeft veel moeite gedaan om het bezoekers mogelijk te maken De Bazaar zo veilig mogelijk te bezoeken. Hele straten met kramen zijn verplaatst, zodat alle gangpaden meer dan 3,5 meter breed zijn. Je kunt hier dus goed 1,5 meter naleven. De Bazaar maakt gebruik van telcamera's, die anoniem het aantal bezoekers in een hal tellen. Zo kan De Bazaar drukte managen. Verder heeft De Bazaar tot nu toe al meer dan 1.150.000 mondkapjes gratis uitgedeeld aan bezoekers en er liggen er nog veel meer op de plank te wachten.

Gezellig:
Behalve al het werk om De Bazaar zo veilig mogelijk te maken hebben we veel gedaan om De Bazaar extra gezellig te maken. We hebben 2,5 kilometer ofwel tienduizenden lampjes opgehangen om de lantarenpalen, bomen en kerstbomen. Boven de Boulevard en op de gevels hangen guirlandes en in de Passage hangen grote kroonluchters. In de hallen hangen honderden grote kerststerren. Als klap op de vuurpijl speelt een Kerstmannenband van zes Kerstmannen sterk overal op De Bazaar vrolijke Dixieland muziek.

Opening met Nieuwjaar:

Op zaterdag 1 januari is De Bazaar gesloten. Op 2 januari is De Bazaar open tussen 10:00 en 17:00 uur.

Alles op een rij:

Beide kerstdagen tussen 10:00 en 17:00 uur open.

1 januari gesloten.

2 januari open.

Toegang gratis.

Rolstoelvriendelijk.

Hulphonden en kleine honden mogen aangelijnd mee.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing