De Bazaar stapt over op mondkapjes

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - Vanaf dit weekend stapt De Bazaar over op mondkapjes en worden alle bezoekers van De Bazaar verzocht om een mondkapje te dragen.

Deze maatregel is nodig, omdat de drukte toeneemt op De Bazaar en de veiligheid van de bezoekers centraal staat. Het dragen van mondkapjes komt naast alle eerdere genomen maatregelen, zoals o.a. het markeren van looproutes, monitoren van drukte in de hallen, het aannemen van extra medewerkers om voor de naleving van de richtlijnen en extra schoonmaak te zorgen.

Geen mondkapje bij je?
Geen nood. Mondkapjes zijn tegen kostprijs te koop bij alle belangrijke ingangen en bij het Infopoint op de Boulevard.

Bezoekers zonder mondkapje?
Medewerkers en huurders van de Bazaar zullen samen met de BOAs bezoekers zonder mondkapje dringend vragen om een mondkapje op te zetten. Als het risico op besmetting desondanks toch hoog lijkt, sluiten we de toegang tot drukke gebieden totdat de drukte is weggeëbd, of wordt beperkte toegang ingesteld alleen voor mensen met mondkapjes. Dus: wil je van de Bazaar blijven genieten, draag dan een mondkapje. Samen tegen Corona!

Verzoek aan bezoekers: vermijd drukte!
Om zorg te dragen dat De Bazaar voldoet aan de regels gesteld door de Veiligheidsregio, hebben wij de hulp van onze bezoekers nodig:
Draag een mondkapje
Kom op vrijdag voor groente, fruit en de spullen van Leen Bakker en Magazijn 36
Kijk op debazaar.nl/open wat de piektijden op zaterdag en zondag zijn, zodat je drukte kunt vermijden
Kijk zaterdag en zondag voordat je komt op de webcams hoe druk het is: debazaar.nl/webcams
Gebruik de winkeltinder om jouw leukste route te krijgen, zodat we samen bezoekers beter verspreiden: winkeltinder.nl
Kom niet in groepen
Verruimde openingstijden:
Om goed te kunnen voldoen aan de spreiding van publiek werkt de De Bazaar met verruimde openingstijden.

Vrijdag is De Bazaar open vanaf 12.00 uur met de Versmarkt, Leen Bakker en Magazijn36 outlets. Ook het foodcourt met terras is open en het is dan gratis parkeren.
Zaterdag en zondag is De Bazaar helemaal open vanaf 10.00 uur.

Over De Bazaar

De Bazaar in Beverwijk is al 39 jaar dé plek waar uiteenlopende culturen samenkomen. Met ruim 2 miljoen bezoekers per jaar een zeer populaire bestemming. De combinatie van outlets, boetiek, markten en food in een bijzondere omgeving waardoor je verrast wordt, maakt een bezoek aan De Bazaar onvergetelijk. De Bazaar bestaat uit verschillende marktdelen, waaronder: Oosterse Markt, met daarin o.a. de grootste Versmarkt van Nederland. Mihrab waar Oost en West samenkomen, met veel handgemaakte producten. Goudsouk, 22 juweliers onder 1 dak en één van de belangrijkste knooppunten van goudhandel in Europa. De Bazaar Food Hal, waar je in Oosterse sfeer een culinaire wereldreis kunt maken. Of één van de outlets waar je met grote korting merkartikelen kan kopen. De Bazaar is elk weekend anders, voor elk wat wils, voordelig en leuk bij mooi én slecht weer.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing