De Bazaar vanaf vrijdag hele Pinksterweekend open

Door: Jan Pronk

Kom op vrijdag.
Vanaf vrijdag 12 uur is De Bazaar het hele Pinksterweekend open. De Corona regels zijn van toepassing en er is een maximum gesteld aan het aantal bezoekers per hal en per winkel. Om deze reden benadrukken wij dat De Bazaar al op de vrijdag geopend is en wij ze graag ook dan verwelkomen. Voordeel voor de bezoekers is dat het op vrijdag gratis parkeren is!

Verzoek aan bezoekers: vermijd drukte!
Om zorg te dragen dat De Bazaar voldoet aan de regels gesteld door de Veiligheidsregio, hebben wij de hulp van onze bezoekers nodig:
Vermijd drukke plekken en blijf in beweging.
Kom niet in groepen.
Terrassen 2e Pinksterdag beperkt open.
Op 2e Pinksterdag vanaf 12.00 uur zijn er beperkt terrassen open. De ondernemers met een eigen entree en terras aan de straatkant mogen open, onder de voorwaarden zoals gesteld door de overheid. De terrassen op de Food Courts en andere gemeenschappelijke terrassen zijn vooralsnog gesloten.

Toiletten zijn beperkt geopend.
Verruimde openingstijden:
Om goed te kunnen voldoen aan de spreiding van publiek verruimt De Bazaar haar openingstijden.

Vrijdag is De Bazaar open vanaf 12.00 uur. Gratis parkeren!
Zaterdag en zondag is De Bazaar open vanaf 10.00 uur.
2e Pinksterdag is De Bazaar open vanaf 10.00 uur.

Richtlijnen:
Er zijn diverse maatregelen genomen om de toestroom en veiligheid van de bezoekers zoveel mogelijk te garanderen. Denk hierbij aan de 1,5 meter regel, maar bijvoorbeeld ook aan het monitoren van het aantal bezoekers dat zich op De Bazaar begeeft. In het kort een overzicht van de verdere maatregelen die De Bazaar heeft genomen:

Bazaar medewerkers werken samen met BOA's om bezoek te reguleren en toe te zien op de handhaving van de regels door bezoekers en huurders. Bazaar medewerkers zijn herkenbaar aan paarse caps en veiligheidshesjes.
Op enkele plekken is eenrichtingsverkeer ingesteld om bezoekers voldoende ruimte te kunnen geven.
De Bazaar lanceert binnenkort een digitale routekiezer en monitor, waarmee de spreiding van bezoekers ook via de digitale plattegrond wordt ondersteund.

Een overzicht van de richtlijnen is te vinden op debazaar.nl/open

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing