De Bazaar viert restyling van het Food in Hal 2!

Door: Ab Jenema

IJMOND - De afgelopen maanden is er een totaal nieuwe look gecreëerd voor het Food Court in Hal 2. Ook heeft een herindeling van de kramen plaatsgevonden, waardoor de hal een warme en gezellige uitstraling heeft gekregen.

De vernieuwde sfeer van het Food Court neemt je mee naar de straten van Parijs . Er is bijna een verdubbeling van het aantal zitplaatsen gerealiseerd, waarbij je zowel hoog als laag kunt zitten.

Verschillende festiviteiten op 27 oktober a.s.

Op 27 oktober wordt het Food Court in Hal 2 op feestelijke wijze in het zonnetje gezet! Zo worden de bezoekers om 13.00 uur officieel welkom geheten met een gezamenlijke champagnetoost door een sabreur.

De hele middag zijn er optredens op het Food Court, zoals Cancan-danseressen en een chansonnier. Rondom het Food Court vinden er allerlei activiteiten plaats. Zo is er een portrettekenaar, een illusionist die allerlei trucs doet, een oud Frans draaiorgeltje waar kinderen aan kunnen draaien, maar ook hengelvissen. En er is een wine en cheese tasting!

De festiviteiten vinden plaats tussen 13.00 – 17.00 uur in Hal 2 op De Bazaar

De Bazaar ontwikkelt door.

Deze restyling is het logische vervolg op de ontwikkelingen van de afgelopen jaren, zoals o.a. Goudsouk, Mihrab, De Souk, De Boulevard en op dit moment de verbouwing van de Food Markt. Dit past in de visie om bezoekers een prettige belevenis mee te geven. 

Over De Bazaar

De Bazaar in Beverwijk is al 39 jaar dé plek waar uiteenlopende culturen samenkomen en is de grootste overdekte markt in Europa. Met ruim 2 miljoen bezoekers per jaar een zeer populaire bestemming. De combinatie van shoppen en eten in een bijzondere omgeving waardoor je verrast wordt, maakt een bezoek aan De Bazaar onvergetelijk. De Bazaar bestaat uit verschillende marktdelen, waaronder: Oosterse Markt, met daarin o.a. de grootste Food Markt van Nederland. Mihrab waar Oost en West samenkomen, met veel handgemaakte producten. Goudsouk, 22 juweliers onder 1 dak en één van de belangrijkste knooppunten van goudhandel in Europa. De Bazaar Food Hal, waar je in Oosterse sfeer een culinaire wereldreis kunt maken. De Bazaar is elk weekend anders, voor elk wat wils, voordelig en leuk bij mooi én slecht weer.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing