De bewoners van Kampeervereniging Aardenburg zijn zeer ongerust

Door: Ab Jenema

WIJK AAN ZEE - De bewoners van Kampeervereniging Aardenburg zijn zeer ongerust over de toekomst van hun kampeerterrein nu het College van B&W van de gemeente Beverwijk het bestemmingsplan voor Wijk aan Zee binnenkort gaat voorleggen aan de raad.

Was er even de hoop dat het nieuwe College van B&W van de gemeente Beverwijk het ontwerp bestemmingsplan voor Wijk aan Zee terzijde zou schuiven, de realiteit is dat dit plan opeens weer op tafel ligt en begin 2019 ter besluitvorming wordt voorgelegd aan de raadsleden.  Zeker, er is door de bestuurders geluisterd naar de protesten, waardoor het bestemmingsplan op een aantal punten enigszins is aangepast. Maar feit blijft dat kampeerterrein Aardenburg in het huidige plan nog steeds staat genoemd als mogelijke locatie voor woningbouw. De bestuurders hebben dus niet geluisterd naar de wens van de leden van Kampeervereniging Aardenburg.

Voor de bewoners van kampeerterrein Aardenburg is dit een reden om wederom de strijdbijl op te pakken. Op zondag 25 november zal er vanaf 11.00 tot 14.30 uur een manifestatie gehouden worden in een grote (en verwarmde) tent op het kampeerterrein te Wijk aan Zee.

Bewoners van Wijk aan Zee worden uitgenodigd om hun steun te betuigen en een handtekening te plaatsen op de petitie, die inmiddels al door velen is ondertekend. Leden van alle politieke partijen worden uitgenodigd om kennis te maken met het kampeerterrein en haar bewoners en kunnen zich op deze manier laten informeren over het leven op dit unieke kampeerterrein, dat inmiddels tot immaterieel erfgoed is verklaard.

De pers nodigen we uit om hiervan verslag te doen, interviews te houden en/of foto’s te maken én om ons te helpen om kampeerterrein Aardenburg te behouden voor de toekomst.

Nadere informatie is verkrijgbaar bij René (06 – 53.55.73.67) of Marieke (06 – 51.53.41.06)

Tot zondag 25 november bij Kampeervereniging Aardenburg gelegen aan de Stetweg te Wijk aan Zee.

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing