De bibliotheek IJmond Noord zoekt een nieuwe kinderdirecteur

Door: Ab Jenema

IJMOND - De bibliotheek IJmond Noord heeft behalve een echte directeur ook een kinderdirecteur. De afgelopen jaren was dat Sien Ruijgrok (11 jaar) en zij heeft dat met veel plezier gedaan. Nu is het tijd voor een nieuwe kinderdirecteur en alle kinderen uit groep 6 of 7 hebben de kans om dat te worden.

Wat doet de kinderdirecteur?
Het werk van de kinderdirecteur is heel afwisselend. Je mag vloggen voor de site, je opent evenementen in de bibliotheek zoals de Kinderboekenweek en je denkt mee over leuke activiteiten.

100 jaar
In 2019 bestaat Bibliotheek IJmond Noord 100 jaar! We vieren onze verjaardag en daar hoort natuurlijk een kinderdirecteur bij die van een feestje houdt.

Wie zoeken wij?
Sta je graag in de schijnwerpers? Ga je regelmatig naar de bieb en ben je gek op lezen? Heb je leuke ideeën over activiteiten in de bieb en houd je van een feestje? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Solliciteren
Vertel of laat zien in een feestelijk verhaal, gedicht, strip, lied, filmpje/vlog, kunstwerk of op een andere manier waarom jij graag kinderdirecteur wilt zijn. Verstuur het vóór 1 december naar [email protected] of naar: Bibliotheek IJmond Noord t.a.v. Floor Braber, Kerkplein 5 1941 HD Beverwijk.

Kijk voor meer informatie op de website www.bibiotheekijmondnoord.nl/kinderdirecteur.

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing