De Bibliotheek is óók op het Havenfestival

Door: Ab Jenema

IJMOND - In het weekend van 23 en 24 juni wordt de Trawlerkade in IJmuiden weer omgetoverd tot een spetterend festivalterrein vol muziek, straattheater, kunst en veel activiteiten met het thema VIS voor jong en oud.

Natuurlijk kan de Bibliotheek hier niet ontbreken! Met een stand vol boeken , 3D kleurplaten, voorlezen, prijsvragen en mooie verhalen zijn we te vinden in de hal samen met het kunstencentrum.   Kom langs en win een mooie prijs met je ‘message in a bottle’, snuffel lekker tussen de afgeschreven Toptitels en jeugdboeken en kom thuis met een goede vangst! Ook voor je stempelkaart ben je bij de stand van de Bieb aan het goede adres voor een creatieve opdracht.

De medewerkers van de bibliotheek kunnen je van alles vertellen over de activiteiten in de bibliotheek van DigiTaal tot Boekenpret. Want de Bibliotheek is veel meer dan boeken alleen.

Als je tijdens het Havenfestival je inschrijft als lid van de Bibliotheek, ontvang je een leuke Spannende Boekenweek frisbee cadeau. Maar wees er snel bij want op=op.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing