De bibliotheek komt naar je toe!

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - Van de nood een deugd maken, dat kunnen we goed in crisissituaties. Bij iedereen komt een ongekende inventiviteit en creativiteit naar boven. Situaties als die met het coronavirus leiden tot allerlei mooie, warme en bijzondere initiatieven.

Zo ook bij Bibliotheek IJmond Noord; omdat jij niet naar ons kunt komen, komen wij naar jou!

Want zeg nou zelf, als je dan toch zoveel mogelijk thuis moet of wilt blijven, waarom dan niet met een goed, spannend of juist ontspannend boek op de bank?

Wil jij gebruik maken van onze speciale bezorgdienst, vul dan het formulier op onze website in en geef daarbij aan welk genre je graag wilt lezen. Je kunt kiezen uit Spannend, Romantiek, Literatuur, Fantasy & SF, Oorlog & verzet, ‘Laat je verrassen’ (van alles wat), groteletterboeken , Young adult en kinderboeken.

Wij vullen vervolgens een tas met vijf boeken in het door jou gewenste genre en bezorgen deze boeken zo snel mogelijk tot aan de voordeur. Uiteraard binnen de voor ons haalbare mogelijkheden gezien de geldende beperkingen.  Ook als je al het maximaal aantal toegestane boeken hebt geleend, kun je van deze service gebruikmaken. De leentermijn van deze boekentas is 6 weken.

Lukt het niet om het formulier online in te vullen, bel dan met de bibliotheek en geef je wensen telefonisch door. Houd in dit geval je bibliotheekpas bij de hand.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing