De boekentas voor mevrouw Taekema!

Door: Ab Jenema

IJMOND - Onder deze titel verscheen onlangs in de NRC een artikel over de boekenbezorgdienst van Bibliotheek IJmond Noord. Is dit niet net de titel van een spannende thriller? Van een romantisch verhaal? Of misschien van een vrolijk kinderboek? Wij vinden van wel! En daarom organiseert de bibliotheek een korteverhalenwedstrijd met als titel van het verhaal ‘De boekentas voor mevrouw Taekema’.

Doe jij mee en wil je kans maken op een mooie prijs? Schrijf dan een verhaal van maximaal 750 woorden. Alleen de titel staat vast, verder mag je het verhaal helemaal je eigen invulling geven.

Heb je nog tips en aanwijzingen nodig voor het schrijven van een kort verhaal, meld je dan aan voor onze workshop ‘Korte verhalen schrijven’ op maandag 15 maart a.s. van 14.00 – 15.30 uur (zie de agenda op onze website). Dat maakt de kans op winnen natuurlijk alleen maar groter!

Mail je verhaal uiterlijk woensdag 31 maart naar de bibliotheek https://[email protected]

Een jury, waar ook ‘de echte’ mevrouw Taekema deel van uitmaakt, zal de verhalen beoordelen en de winnaar bekendmaken. De schrijver of schrijfster van het beste korte verhaal ontvangt een mooie prijs!

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing