De Castle Christmas Fair; een authentieke kerstbeleving in en rondom een 13e-eeuws slot.

Door: Ab Jenema

HEEMSKERK - Nog even en de kerstbeleving van het jaar barst los! Van 7 t/m 10 december staat het karakteristieke Slot Assumburg geheel in het teken van Kerst. Meer dan 120 standhouders staan klaar om de donkere dagen voor Kerstmis in te luiden. Geniet van swingende, muzikale optredens, ga aan de slag tijdens een van de workshops of proef de diverse culinaire lekkernijen. Op 7 december om 20. 00 uur is de grand opening met een spectaculaire vuurwerkshow onder leiding van de Fanfare St. Caecilia en Bart Brandjes. Hierna gaat de de Castle Christmas Fair 2017 officieel van start. 
 
Op deze grootste kerstmarkt van Noord-Holland zijn kramen te vinden van o.a. Hulphond Nederland, Kaasplaza en Tuinkadootjes. Vaak met mooie beursaanbiedingen. De Castle Christmas Fair biedt naast het kerstshoppen een gevarieerd, muzikaal programma van middeleeuwse kerstliederen tot hedendaagse hits. Van diverse ensemble en kerstkoren tot Bart Brandjes en het 40-koppige showorkest St. Ceacilia.

Zin om zelf aan de slag te gaan? Dat kan bij een van de vele workshops zoals kerstballen decoreren of leer snert koken samen met wereldkampioen snertkoken Michel Rekers.

Ook is er dit jaar gedacht aan de kleine kerstmannen en kerstvrouwen. Speciaal voor de kleintjes is er een Kids Plaza. Hier kan je leren zweven bij de Zweefmolenaar, galoppeer op een mechanisch paard en laat je inspireren door Professor Bombasticus.
 
Uiteraard zijn er genoeg winterse lekkernijen te verkrijgen van warme dranken tot broodjes beenham en van biologische producten tot stroopwafels.
 
Kom van 7 t/m 10 december naar Slot Assumburg te Heemskerk en dompel u onder in de wondere winterwereld van de Castle Christmas Fair.

Via de online ticketshop op de site www.castlechristmasfair.nl koopt u in de voorverkoop met korting e-tickets voor €7,50 per persoon. Kaarten voor dit evenement kosten 10 euro per persoon aan de deur, en parkeren kan voor 5 euro per dag. Het parkeren is inclusief een shuttlebusservice die u van de parkeerplaats naar de kerstfair brengt. Lees meer over de Castle Christmas Fair via www.facebook.com/castlechristmasfair en wordt dagelijks op de hoogte gehouden van het laatste nieuws.

De organisator van het evenement, Holland Promotions uit Alkmaar, verzorgt circa 20 jaar evenementen en activiteiten in en rondom het kasteel. Als persrelatie bent u van harte welkom tijdens de mooiste kerstmarkt van Noord-Holland. U bent van harte uitgenodigd  donderdag 7 december voor 20.00 uur aanwezig te zijn bij de spectaculaire opening. 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing