De derde helft is de leukste helft van de wedstrijd...

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - Voetbalvereniging SV Beverwijk gaat een voetbalmatinee organiseren met muziek van de Rocking Robins.

Dit idee is ontstaan op initiatief van enkele leden van s.v. Beverwijk, Jan Holman en Leo Aardenburg. Doordat de coronaperiode er bij veel verenigingen financieel behoorlijk is ingehakt, zijn zij op zoek gegaan naar nieuwe inkomsten om als vereniging het hoofd boven water te kunnen houden.

Zo ontstond vorig jaar  het idee om een soort benefietconcert te organiseren. Een 3e Helft met muziek van The Rocking Robins zoals dat bijvoorbeeld ook gebeurt met Danny Vera bij Voetbal Inside.

Met dit plan zijn Jan Holman en Leo Aardenburg naar het bestuur gegaan voor ruggespraak. Dat resulteerde in vruchtbare gesprekken waarbij het plan om dergelijke matinees te organiseren in de kantine van s.v. Beverwijk aan de Aagtendijk door het bestuur werd goedgekeurd.

Op zondag 10 maart vindt de eerste middagmatinee, DE 3E HELFT DE LEUKSTE HELFT VAN DE WEDSTRIJD, plaats die uiteraard voor iedereen, lid of geen lid, toegankelijk is.

De aanvang is 14:00 uur en het duurt tot ongeveer 18:00 uur.

De toegangsprijs voor dit evenement is € 7.50 en dit bedrag zal geheel ten goede komen aan de clubkas van sv Beverwijk. Deze middag zal voor vele bezoekers een gezellige reünie worden, met herinneringen uit vervlogen tijden en gezellige discussies over wat wel en niet beter had gekund. Dit alles onder de ritmische begeleiding van de JUKBOX JIVE muziek van The Rocking Robins.

Het spreekt voor zich dat u voor deze middag en de toekomstige matinees van harte bent uitgenodigd.

 

 

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing