De grootste Curiosa en Brocantemarkt op Landgoed Beeckestijn

Door: Ab Jenema

IJMOND – De grootste Curiosa en Brocantemarkt van Noord Holland zondag  20 Augustus op Landgoed Beeckestijn te Velsen Zuid.

140 kramen vol met de leukste oude artikelen. Deze unieke locatie is het decor voor dit prachtig evenement. Je waant je zo in Frankrijk met al die gezellige kraampjes met tienduizenden oude spullen die u zal aantreffen.

Dat de Curiosa & Brocante markten geliefd zijn, blijkt wel uit het groot aantal bezoekers uit zowel binnen- als buitenland dat deze markten regelmatig bezoekt.  Op deze markt kan men natuurlijk weer even heerlijk 'terug in de tijd' en zich vergapen aan oude serviezen, nostalgisch speelgoed, klein meubilair, klokken, tuindecoraties, snuffelen tussen boeken en platen en andere sfeervolle artikelen van vroeger. Velen gaan dan ook weer naar huis met een artikel zoals oma dat vroeger in huis had.

Voor een hapje en een drankje kunt u uiteraard ook terecht hiervoor wordt een gezellig terrasje ingericht.

De Curiosa - Brocante markt  wordt gehouden van 09.00 tot 16.30 uur en de toegang is gratis. Parkeren auto s kost 2 euro. Dit bedrag is voor onderhoudt aan de locatie.

Landgoed Beeckestijn is gelegen aan de Rijksweg 130, 1981 LD Velsen Zuid.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing