De Kennemers ontvangt Telstar

Door: Ab Jenema

IJMOND - Op zaterdag 15 juli (17.00 uur) opent de zondagselectie van B.V.V. De Kennemers op het eigensportpark Adrichem het nieuwe seizoen 2017-2018 met een oefenwedstrijd tegen de profs van SC Telstar. Een mooi moment voor beide trainers om hun nieuwe spelers uit de selectie aan de regio aan het werk te zien.


SC Telstar staat dit jaar onder leiding van de nieuwe trainer Mike Snoei en assistent Anthony Correia (voormalig trainer bij De Kennemers). De ambities van Telstar zijn er dit jaar zeker weer, o.a. gezien de versterkingen Andrija Novakovich (FC Reading), Rodny Cabral (voormalig speler Feyenoord), Shaquill Sno (voormalig speler Ajax), maar ook het behoud van de vaste krachten Frank Korpershoek en Toine van Huizen.
Bij B.V.V. De Kennemers staat dit seizoen in het teken om tijdens het 100 jarig jubileum terug te keren naar de 2e klasse. Spelers als o.a. Tim Koops, Joey Schoo en Mourad Saalioua zijn daarom een waardevolle aanvulling voor het team van Jos van Veelen (met Mister Telstar Fred Bischot als assistent), die zijn steunpilaren Marley Williams, Kenneth Hulshof en Simon Hommes zag blijven!
Een mooie wedstrijd die onder leiding staat van Miquel Tjong-a-Hung en waarbij de wedstrijdballen zijn gesponsord door MutaSport en Jaap Davidson Groente & Fruit. Na de wedstrijd zal John Eeltink nog zorgen voor een gezellige muzikale afsluiter van deze seizoensopening.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing