De Kennemers start met vriendenvoetbal

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - Op zaterdag 27 september 2014 start BVV De Kennemers met vriendenvoetbal. Dit initiatief is bedoeld voor alle ex-voetballers die door omstandigheden nu niet meer actief zijn, maar die het voetballen toch wel missen. Speciaal voor hen maakt BVV De Kennemers het mogelijk om met de voetbalvrienden van vroeger weer onderling een vriendschappelijk potje te voetballen. 

In principe wordt er op een half veld gespeeld en uiteraard staan plezier en sportiviteit voorop. Het vriendenvoetbal is elke veertien dagen op zaterdag vanaf 14:30 uur tot circa 15:30 uur en is bedoeld voor alle voetballers die recreatief, dus zonder competitieverplichtingen, willen voetballen en waarbij afbericht geven niet nodig is. Ook voetballiefhebbers die niet bij De Kennemers hebben gespeeld zijn welkom, zij mogen ook hun oude voetbalvrienden meenemen. Na afloop is er in de kantine gelegenheid om de mooiste acties van die dag of voetbalherinneringen van vroeger op te halen.

BVV De Kennemers is gehuisvest op sportpark Adrichem aan de Adrichemlaan. Voor meer informatie kan een e-mail worden gestuurd naar Fred van Baar ([email protected]) of Ap Jansen ([email protected]).

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing