De laatste Smaakmarkt van dit seizoen op 25 augustus

Door: Ab Jenema

IJMOND - De laatste Smaakmarkt van dit jaar komt er al weer aan. Ondanks dat de zomer dit jaar zich maar matig heeft laten zien, was het voor de bezoekers geen reden om op de vrijdagavonden niet naar De Smaakmarkten te komen. Per keer waren er ruim duizend bezoekers, waarmee Wijk aan Zee zich weer goed op de culinaire kaart heeft weten te zetten. En na afloop was het tot in de late uurtjes nog druk in Wijk aan Zee.

Komende vrijdag wordt er afgesloten met de band JUS Live Music. JUS neemt je kris-kras mee langs de 80’s tot en met de 10’s: pop, rock, disco, blues, you name it! Met akoestische en elektrische instrumenten. De JUS bandleden hebben een verschillende achtergrond maar wel één passie: lekkere muziek maken en genieten van de individuele kwaliteiten van de muzikanten. Zonder een muzikale uitdaging uit de weg te gaan. Gezamenlijk bespelen ze meer dan 20 instrumenten: van tamboerijn tot drumstel tot cajon, van banjo tot gitaar tot bluesharp, bas en contrabas, met meerstemmige koortjes tot rap solo’s. JUS Live Music speelt regelmatig op diverse Hollandse locaties, in de huiskamer tot grote zalen, waar één ding voorop staat: er voor iedereen een feest van maken! Een mooie afsluiting van het Smaakmarkt-seizoen.

Ook op culinair gebied is er weer volop aanbod met bijzondere smaken van over de hele wereld, met zomerse drankjes, bieren, bubbles en baksels en voor erna poffertjes, crêpes, Franse kaas, ijs of iets anders lekkers. Aan de kinderen is ook gedacht met steeds een verrassingsactiviteit. Laat je schminken: je lievelingsdier, je favo personage of gewoon een stoere tattoo.
Dus kom vrijdag tussen 17.00 en 21.30 uur weer genieten van De Smaakmarkt. Als je met de fiets komt plaats deze dan langs het weiland of in de rekken achter de kerk, De Zwaanstraat of Gasthuisstraat.

De Smaakmarkt is een gezamenlijk initiatief van de Stichting Activiteiten Wijk aan Zee (Sawaz) en het Toeristen Informatie Punt De TIP, in samenwerking met Cultural Village.
Wie de laatste nieuwtjes wil weten kijkt op www.facebook.com/smaakmarkt en verder vind je veel informatie op www.smaakmarkt.com.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing