De Liedjesfabrique in Camille

Door: Cor Beumer

BEVERWIJK - De laatste editie van De Liedjesfabrique in 2012 staat al weer voor de boeg! Vanaf 20:00 op maandag 3 december kun je genieten van een zeer gevarieerd programma.  Café Camille zal weer omgebouwd worden tot de huiskamer van De Liedjesfabrique waar je kennis kunt maken met nieuw talent! De entree is gratis, maar er is beperkt plaats dus kom op tijd!

De avond zal geopend worden door Clean Pete, een duo gevormd door de tweelingzussen Loes en Renée Wijnhoven. Zij maken Nederlandstalige folkliedjes, bewapend met cello en gitaar. Hun liedjes balanceren op de grens tussen melancholisch en vrolijk. Ze staan op 8 december in de finale van de Grote Prijs van Nederland.

Daarna kunnen we collectief genieten van Orlando; het solo-project van Tessa Douwstra (bekend van Wooden Saints). Haar muziek bestaat uit verhalende popmuziek met invloeden uit folk en soul. Verwacht veel samenzang. Ze heeft een stem die je vertouwt, en teksten die je gelooft. Orlando deed met volledige bandbezetting mee aan de Popronde, maar komt in een intieme setting in Café Camille spelen.

Deze editie hebben wij ook de winnaar van de titel “Beste Singer-Songwriter van Nederland” in ons midden: Douwe Bob. Samen met zijn achtergrondzangeressen Kim en Diwa zal hij in de knusse huiskamer van Camille zijn songs ten gehore brengen. Zijn liedjes zijn pakkend, en in de stijl van Johnny Cash en Bob Dylan. Deze 19-jarige Amsterdammer gaat nog ver komen wat ons betreft!

Aan het einde van de avond zal huisdichter Frits de avond samenvatten in een gedicht, wat hij vervolgens op onnavolgbare wijze zal voordragen. Voor meer informatie kijk je op www.liedjesfabrique.nl of op www.youngart.org.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing