De Lonkende Leestafel - voor de senior die van lezen houdt!

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - Voor iedere senior die van lezen houdt, is er in Beverwijk en Heemskerk De Lonkende Leestafel. Deelnemers en vrijwilligers zijn er heel enthousiast over! Per keer bent u anderhalf uur gezellig samen. U praat er aan de hand van boeken en boekfragmenten met elkaar en u deelt er herinneringen aan vroeger. Een vrijwilliger van de bibliotheek leest voor. Leuk en ontspannend en het zorgt er ook nog eens voor dat u uw leesvaardigheid behoudt of zelfs vergroot. Elke week is er een ander thema. U hoeft zelf geen boeken te lezen.

Soms wordt ook de draagbare multitouchtafel, een grote tablet, gebruikt, met bijvoorbeeld liedjes van vroeger, de keuken van vroeger of de geschiedenis van de IJmond. Lijkt het u leuk? Doe dan zonder verplichting mee, waar u maar wilt, de eerste twee keer zelfs helemaal gratis! Daarna betaalt u € 3,50 per keer of € 25,00 voor 10 keer. Waar kunt u meedoen? Met ingang van 12 oktober elke vrijdag van 14.00 - 15.30 uur in de openbare bibliotheek aan het Kerkplein in Beverwijk. Vanaf 30 oktober elke dinsdag van 14.00 - 15.30 uur in buurtwinkel de Schans te Beverwijk. 

Meer weten of u aanmelden als vrijwilliger? Kijk op de website www.bibliotheekijmondnoord.nl of mail naar [email protected].

De Lonkende Leestafel is een initiatief van Bibliotheek IJmond Noord. 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing