De Nationale Voorleesdagen

Door: Ab Jenema

IJMOND - Voorlezen is elke dag een feest! Tijdens de Nationale Voorleesdagen van 24 januari t/m 3 februari 2018 staan we nog eens extra stil bij het belang van voorlezen aan de allerkleinsten.
Bibliotheek IJmond Noord heeft een leuk en gevarieerd  programma samengesteld voor jonge kinderen en hun ouders zoals voorlezen op woensdag 24 januari van 11:00-11:30 uur in vestiging Beverwijk én Heemskerk, de theatervoorstelling Tijger in huis op 3 februari in vestiging Beverwijk en een activiteitenmiddag georganiseerd door de Kamercommissie in vestiging Beverwijk op woensdag van 15:00 – 16:00 uur met o.a. voorlezen en dansen.


Ssst! De tijger slaapt van Britta Teckentrup is verkozen tot Prentenboek van het Jaar 2018. Het prentenboek zal centraal staan tijdens De Nationale Voorleesdagen.

Op zaterdag 3 februari geeft het Zoldertheater een voorstelling in de bibliotheek in Beverwijk voor kinderen van 3 tot 7 jaar en hun ouders. De voorstelling Tijger in huis is geïnspireerd op het thema uit het Prentenboek van het Jaar Ssst! De tijger slaapt. De voorstelling begint om 15:15 uur.
Kaartverkoop (€ 7,50 per persoon) via de website of bureau klantenservice in de bibliotheekvestigingen.

Kinderen tot 7 jaar die tijdens de Nationale Voorleesdagen lid worden van de bibliotheek, krijgen een verrassing (zolang de voorraad strekt).

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing