De Smaakmarkt met Tommy Inc.!

Door: Ab Jenema

IJMOND - De start van de serie Smaakmarkten was afgelopen vrijdag weer een groot succes. Vanuit de hele omgeving wisten de mensen het Julianaplein in Wijk aan Zee weer te vinden.
De Smaakmarkt is niet zomaar een foodmarkt of een hip event. Met de Smaakmarkt wordt er een plek gemaakt waar mensen elkaar tegenkomen om te eten, te drinken, naar muziek te luisteren en lekker te genieten. 

En ook komende vrijdag weer met een mooi muzikaal programma met Tommy Inc.! De groep is opgericht in het voorjaar van 2007 en is inmiddels uitgegroeid tot een 11-koppige band. Het genre bestaat uit muziek van de jaren 1960 tot 1990, waaronder the Beatles, Joe Cocker, the Kinks, Dire Straits en the Rolling Stones. Eerder te zien en te horen geweest op het Wijk aan Zeese Jutterspad.

Op culinair gebied kunnen de trouwe bezoekers zich verheugen op bekende en nieuwe deelnemers.  Voor vlees is er de Beef Chief met Big fat juicy burgers. De beroemde spareribs plus gin tonic Slush Puppy’s van Sonnevanck. Gewoon, voor een proeverijbordje of een vleesgerecht van de GreenEgg. Het ene broodje worst is het andere niet. Vraag maar aan Jarno en Sophie van Bak & Blus. Slagerij Laan  met de grootste BBQ-smoker van Nederland. Voor ruime porties verse kibbeling en de lekkerste visspecialiteiten ga je naar Bob Vos. Ook voor de vegetariër is er genoeg te vinden bij Soep&Zo, Savory & Sweet en de vegetarische wraps, pittig gekruide Indiase pannenkoekbroodjes met knapperige salade van Oerflappe. Verder Be my Guest met fingerfood, tapas, mezzes of streetfood en de nasi kuning, sateh en gado gado van Asih. De pulled pork of de pulled chicken van Thommax. Turkse gerechten van Dough Dishes. En als afsluiting nagerechten van hartig tot zoet: poffertjes, ijs of Franse kaas. Het is er allemaal op De Smaakmarkt.

Aan de kinderen is ook gedacht. Kom lekker knutselen met pasta en schelpen van Creavief! Laat je schminken: je lievelingsdier, je favo personage of gewoon een stoere tattoo.
Dorst? De meisjes van Twinkles & Sprinkles hebben zelfgemaakte limonade!

Teveel eigenlijk om op te noemen. Dus kom vrijdag weer genieten van De Smaakmarkt.
Als je met de fiets komt plaats deze dan langs het weiland of in de rekken achter de kerk, De Zwaanstraat of Gasthuisstraat.

De Smaakmarkt is een gezamenlijk initiatief van de Stichting Activiteiten Wijk aan Zee (Sawaz) en het Toeristisch Informatie Punt De TIP, in samenwerking met Cultural Village.

Wie de laatste nieuwtjes wil weten kijkt op www.facebook.com/smaakmarkt en verder vind je veel informatie op www.smaakmarkt.com.



advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing