De Smaakmarkt op 17 augustus met muziek van Talania

Door: Ab Jenema

IJMOND - Voor het eerst in de zes jaar dat de Smaakmarkt in Wijk aan Zee georganiseerd wordt, was het afgelopen vrijdag nodig om gezien de weersverwachtingen voor die avond de Smaakmarkt niet door te laten gaan. Maar voor komende vrijdag is er weer een mooi programma en we nodigen vanuit de hele omgeving mensen uit om weer te komen, want het is iedere keer weer een feest om er te zijn.

Deze Smaakmarkt  met muziek van het Griekse orkest Talania. Ze bestaan alweer 12 jaar en in die tijd is een avondvullend programma opgebouwd dat geschikt is voor luister optredens en als achtergrondmuziek op feesten en partijen. Talania, laat het publiek kennis maken met een rijke variatie aan Griekse muziekstijlen. Bij een optreden van Talania komt u in Griekse sferen. De groep bestaat uit vijf personen. Het middelpunt is de uit Griekenland afkomstige Kostas Klotsaropoulos. Zodra hij begint te spelen op zijn bouzouki voert hij u mee naar zijn geboorteland. De overige groepsleden zijn ervaren muzikanten vanuit het wereldmuziekrepertoire. Wim van Hattem op piano/accordeon, Nora Farkas op viool, Wim de Goede: contrabas/zang en Hetty Kienhuis: gitaar/zang.

 

Eten en drinken is er natuurlijk ook weer in overvloed met smaken uit heel de wereld: van een kaasplankje tot een lekkere burger, Indische gerechten van Ashi en Oosterse wokgerechten, van vegetarische poke bowl of poffertjes tot zeebaars. Een mooi wijntje erbij, een speciaal biertje of een glas lekkere homemade limonade en genieten maar!


Dus kom vrijdag weer naar De Smaakmarkt. Als je met de fiets komt plaats deze dan langs het weiland of in de rekken achter de kerk, De Zwaanstraat of Gasthuisstraat.

 

De Smaakmarkt is een gezamenlijk initiatief van de Stichting Actief Wijk aan Zee (Sawaz) en het Toeristen Informatie Punt De TIP, in samenwerking met Cultural Village.

 

Wie de laatste nieuwtjes wil weten kijkt op www.facebook.com/smaakmarkt en verder vind je veel informatie op www.smaakmarkt.com.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing