De Smaakmarkt op 24 augustus met muziek van De Akkoordjes

Door: Ab Jenema

WIJK AAN ZEE - De Smaakmarkt maakt zich op voor de laatste keer deze zomer. Kleurrijke foodtrucks en gezellige kraampjes vormen het decor, restaurants en buurtkoks brengen hun lekkerste hapjes en drankjes mee: Indonesische specialiteiten of aardappel-tornadoes, sappige spareribs of vegetarische wraps, noodles of tapas, kaasplankjes, hartige poffertjes, proeverij-bordjes, biologische frieten, soepjes, taarten en nog veel en veel meer.

Een mooi gesprek, een dansje: het kan allemaal. De muziek wordt verzorgd door De Akkoordjes een Wijk aan Zeese band bestaande uit de broers Rob en Ruud van der Klooster en André Kwant met repertoire uit de jaren 60 en 70. Verder is ook DJ John5 weer aanwezig. Kinderen kunnen knutselen of zich laten schminken. En omdat het alweer snel donker wordt, komen er sfeervolle lichtjes in de bomen. Dorpsgenoten, badgasten, strandbewoners, toeristen, bezoekers uit de wijde omtrek en toevallige passanten: met elkaar maken we er nog één keer een feestje van. Dus kom vrijdag weer naar De Smaakmarkt. Als je met de fiets komt plaats deze dan langs het weiland of in de rekken achter de kerk, De Zwaanstraat of Gasthuisstraat.

De Smaakmarkt is een gezamenlijk initiatief van de Stichting Actief Wijk aan Zee (Sawaz) en het Toeristen Informatie Punt De TIP, in samenwerking met Cultural Village.

 

Wie de laatste nieuwtjes wil weten kijkt op www.facebook.com/smaakmarkt en verder vind je veel informatie op www.smaakmarkt.com.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing