De Smaakmarkt op 27 juli met Fireball .

Door: Ab Jenema

Wijk aan Zee - De zomer houdt aan een mooie gelegenheid om op vrijdagavond verkoeling en ontspanning te zoeken op de Smaakmarkt in Wijk aan Zee. Vanuit de hele omgeving trekken mensen hier naar toe, want het is iedere keer weer een feest om er te zijn. Deze Smaakmarkt  met muziek van Fireball en DJ John5.

Fireball is een trio van ervaren muzikanten rond de gitarist en zanger Mike Janmaat. Het is een band dat nummers brengt uit de reeks Radio 10 Gold, Goud van Oud dus. Heerlijke klanken van Alan Parsons, Billy Joel, Genesis, Moody Blues maar ook Keane en ander recenter materiaal. Helemaal smaakmarkt....take a seat and feel the beat!

Eten en drinken is er natuurlijk ook weer in overvloed: van een kaasplankje tot een lekkere burger, van vegetarische poke bowl of poffertjes tot zeebaars. Een mooi wijntje erbij, een speciaal biertje of een glas lekkere homemade limonade en genieten maar! En voor de kids: knutselen of de mooiste gezichten laten schminken.

Teveel eigenlijk om op te noemen. Dus kom vrijdag weer genieten van De Smaakmarkt.

Als je met de fiets komt plaats deze dan langs het weiland of in de rekken achter de kerk, De Zwaanstraat of Gasthuisstraat.

De Smaakmarkt is een gezamenlijk initiatief van de Stichting Actief Wijk aan Zee (Sawaz) en het Toeristen Informatie Punt De TIP, in samenwerking met Cultural Village.

Wie de laatste nieuwtjes wil weten kijkt op www.facebook.com/smaakmarkt en verder vind je veel informatie op www.smaakmarkt.com.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing