De Smaakmarkt op 3 augustus met Just Maaike en The Buskin’ Belters.

Door: Ab Jenema

WIJK AAN ZEE - Na een  paar koelere dagen zijn de verwachtingen voor de komende vrijdag weer zomers, dus een mooie gelegenheid om op vrijdagavond weer verkoeling en ontspanning te zoeken op de Smaakmarkt in Wijk aan Zee. Vanuit de hele omgeving trekken mensen hier naar toe, want het is iedere keer weer een feest om er te zijn. Deze Smaakmarkt  met muziek van Just Maaike en The Buskin’ Belters.

Maaike Polman begon al vroeg met muziek maken. Alt Saxofoon was haar eerste liefde. De tweede werd toegevoegd toen zij op 18 jarige leeftijd begon als zangeres in de Heemskerkse Band Moonfire. Sindsdien heeft ze bij meerdere bands gespeeld en gezongen. Nu neemt Maaike de volgende stap. Zij gaat alleen verder. Maaike staat garant voor heerlijke Easy Listening Muziek, een spatzuivere stem en een mooie glimlach! Kortom: Just Me, Just Maaike.

Folkabillyduo Eddy & Gary Belter spelen 60ties pop en folk op een rootsy rockabilly wijze en noemen zich The Buskin' Belters. De gezworen broeders spelen met slechts gitaar en contrabas folkabilly versies van hun favoriete sixtiesliedjes Even terug naar vroeger, dat gevoel weten de mannen zeker neer te zetten met hun manier van performen, spelen en zingen.

Eten en drinken is er natuurlijk ook weer in overvloed: van een kaasplankje tot een lekkere burger, van vegetarische poke bowl of poffertjes tot zeebaars. Vorige week hebben we al kennis kunnen maken met de cocoskoekjes van Madame Cocos. Ook deze week is zij op de markt. En we hebben the Healty Bakery, met gezonde dingen als bananenbrood, carrot cake, vijgen-kruidcake, citroen-maanzaadmuffins en bliss balls. Frenk van de Grillstars had 35 jaar lang een restaurant in Portugal en kan toveren op de grill. Nu ook op de Smaakmarkt. Ga ook bij hem langs voor de beste homemade Indonesische soto-soep! 

Een mooi wijntje erbij, een speciaal biertje of een glas lekkere homemade limonade en genieten maar!

Dus kom vrijdag weer naar De Smaakmarkt. Als je met de fiets komt plaats deze dan langs het weiland of in de rekken achter de kerk, De Zwaanstraat of Gasthuisstraat.

De Smaakmarkt is een gezamenlijk initiatief van de Stichting Actief Wijk aan Zee (Sawaz) en het Toeristen Informatie Punt De TIP, in samenwerking met Cultural Village.

Wie de laatste nieuwtjes wil weten kijkt op www.facebook.com/smaakmarkt en verder vind je veel informatie op www.smaakmarkt.com.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing