De Smaakmarkt van 11 augustus met Midnight Maniacs.

Door: Ab Jenema

IJMOND - Het Smaakmarkt-seizoen is in volle gang. Vrijdagavond komt nummer zes van dit seizoen er alweer aan. Dit keer met de band Midnight Maniacs, een coverband bestaande uit vijf zeer ervaren muzikanten, die stuk voor stuk al jarenlang in andere bands actief geweest zijn.

Van bluesband tot allround-coverband en van rockband tot regelrechte feestband! Samen vinden zij het leuk om een nummer op hun eigen manier neer te zetten, waarbij zeker het origineel niet uit het oog verloren wordt. Samen hebben ze dan ook veel plezier in het muziek maken en wat zo leuk is, is het feit dat het nog goed klinkt ook!

Ook op culinair gebied is er weer volop aanbod met smaken van over de hele wereld, met zomerse drankjes, bieren, bubbles en baksels en voor erna poffertjes, crêpes, Franse kaas, ijs of iets anders lekkers. Aan de kinderen is ook gedacht met steeds een andere activiteit: met elkaar een lekker gerechtje maken of gewoon lekker knutselen. Laat je schminken: je lievelingsdier, je favo personage of gewoon een stoere tattoo. De meisjes van Twinkles & Sprinkles hebben zelfgemaakte limonade en hapjes.

Dus kom vrijdag weer genieten van De Smaakmarkt. Als je met de fiets komt plaats deze dan langs het weiland of in de rekken achter de kerk, De Zwaanstraat of Gasthuisstraat.
De Smaakmarkt is een gezamenlijk initiatief van de Stichting Activiteiten Wijk aan Zee (Sawaz) en het Toeristen Informatie Punt De TIP, in samenwerking met Cultural Village.

Wie de laatste nieuwtjes wil weten kijkt op www.facebook.com/smaakmarkt en verder vind je veel informatie op www.smaakmarkt.com.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing