De Twijfelbrigade op de Smaakmarkt

Door: Cor Beumer

De Twijfelbrigade

WIJK AAN ZEE - Bij De Twijfelbrigade weet je het nooit. Komen ze met zijn drieën, met zijn vieren of als je geluk hebt met zijn zessen. Ze maken muziek die de meeste mensen waarschijnlijk als popmuziek zouden beschrijven. Een beetje singer-songwriter maar dan met meer instrumenten. Nederlandstalig ook. Sommige liedjes zijn wat droevig, maar het kan zomaar zijn dat ze vrolijk gespeeld worden. Of andersom. Dat is dan geen opzet, dat gebeurt gewoon en dat is dan precies de bedoeling; kortom een en al twijfel.

Geen twijfel is er over het succes van de Smaakmarkten op het Julianaplein in Wijk aan Zee. Deze zijn een waar publiekssucces. Vele mensen hebben de afgelopen weken de weg gevonden naar de gezellige culinaire avondmarkt, waar een ruime keuze beschikbaar was aan verschillende hapjes en drankjes uit alle delen van de wereld. Er is geen twijfel mogelijk dat de Smaakmarkt ook volgend jaar weer terug komt.

De Smaakmarkt op het Julianaplein in Wijk aan Zee start om 17.00 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Het is een gezamenlijk initiatief van De TIP (Toeristen Informatie Punt) Wijk aan Zee en SAWAZ (Stichting Activiteiten Wijk aan Zee) met ondersteuning van de gemeente Beverwijk en dankzij de inzet van een grote groep vrijwilligers bij de voorbereiding en uitvoering.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing