De Week van de Dialoog

Door: Jan Pronk

HEEMSKERK / BEVERWIJK - Bij de taalcarrousels van de Stichting Participatie Anderstaligen (SPA) in Heemskerk en Beverwijk gaan anderstalige en Nederlandstalige buurtbewoners wekelijks met elkaar in gesprek. Deelnemers praten en oefenen met elkaar in kleine groepjes, in het Nederlands.
De taalcarrousels worden in in de Week van de Dialoog (1-11 t/m 8-11) op een bijzondere manier vormgegeven, in samenwerking met Welschap Welzijn.

We gaan in deze week met elkaar in gesprek aan gesprekstafels, over het thema “Erbij horen”. We willen niet alleen onszelf kunnen zijn, maar ook nog ergens bij horen. Waar hoor je bij en waar wil je bij horen? Wat heb je nodig om je eigen kringen te vinden of uit te breiden? Door met elkaar te praten, leren we elkaar beter kennen, komen we erachter wat we belangrijk vinden en wat we kunnen betekenen voor elkaar. Zo leren we beter samenleven, wonen en werken. Mensen krijgen de ruimte om naar elkaar te luisteren, ervaringen met elkaar te delen en nieuwe verbindingen te leggen.

Deel, droom en doe! Wil je meedoen en met andere buurtbewoners praten? Kijk op onze website: www.spa-ijmond.nl voor meer informatie. Aanmelden kan bij Esther Tromp, coördinator van de SPA: [email protected] of 06-4432225.

Aanvullende maatregelen
Uiteraard houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM. Heeft u Corona gerelateerde klachten? Dan kunt u niet komen en blijft u thuis. Volg bij het binnengaan van het buurtcentra altijd de richtlijnen op. In onze buurtcentra geldt dat we mondkapjes dragen.
We dragen deze mondkapjes om momenten dat we door de gang lopen of in de buffet/barruimte zijn. Tijdens de activiteiten in 1 van onze zalen, is een mondkapje niet verplicht omdat we dan 1,5 meter afstand kunnen houden en we een vaste plek hebben.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing