De wensbomen van Gouden Dagen hangen vol.

Door: Jan Pronk

HEEMSKERK - Jong, oud, groot of klein. Iedereen heeft nog wel een wens die hij of zij graag vervuld ziet. Maar als je ouder wordt, niet zo mobiel meer bent en min of meer afhankelijk wordt van anderen, verwacht je niet dat jouw wens nog in vervulling kan gaan. Gouden Dagen Heemskerk helpt ouderen graag bij het vervullen van hun wensen.

Mevrouw Dobbelaar had haar wens in de wensboom op de locatie Sint Agnes van ViVa! Zorggroep opgehangen. Op 26 april vertrok zij samen met haar kleinzoon Mark met de rolstoelbus naar Hillegom. Mevrouw genoot van de rit en het bezoek aan haar dochter waar ze anderhalf jaar niet geweest was. “Het was een geweldige dag een ook de vriendelijke buschauffeur heeft ervoor gezorgd dat ik zo genoten hebt van deze dag. Heel veel dank aan Gouden Dagen” aldus mevrouw Dobbelaar.
De wensen van de dames Dijkstra en Valentijn gaan op 6 mei in vervulling. Zij willen graag naar de Keukenhof om daar de bloemenpracht te bekijken. Het Uitbureau in Sint Agnes organiseert een uitstapje naar dit jaarlijkse spektakel in Lisse. En zij gaan mee vanuit Gouden Dagen.
De wensen kunnen alleen vervuld worden met de hulp van sponsors, donateurs en vrijwilligers. De kaartenclub in Westerheem doneert al een aantal jaren de opbrengst van hun zelfgemaakte kaarten aan Gouden Dagen. Twaalf dames maken elke dinsdag de mooiste 3D-kaarten. Dinsdag 30 april mochten wij uit handen van Lenie, de organisator van dit initiatief, een donatie ontvangen van € 100,-. Heel veel dank namens Gouden Dagen.
Op 5 mei, Bevrijdingsdag, organiseert het Uitbureau in Westerheem een optreden van entertainers Arthuro en Hugo met het programma Rondje door Holland. Deze gezelligheid begint om 14.30 uur. Gouden Dagen nodigt de zelfstandig wonende ouder uit om als speciale gast van Gouden Dagen hierbij aanwezig te zijn. U kunt zich hiervoor opgeven bij Jolanda van Dam op telefoonnummer 06-22913188 van ma t/m vr van 9.00 tot 14.00 uur.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing