De wensboom van Gouden Dagen

Door: Jan Pronk

HEEMSKERK - Ouderen die om wat voor reden dan ook niet meer zelfstandig de deur uit kunnen om leuke uitstapjes te kunnen gaan ondernemen, kunnen hun wens (wat ze graag nog een keer willen doen) in één van de wensbomen van Gouden Dagen ophangen.

In de wensbomen hingen een aantal wensen om een optreden van André Rieu bij te wonen. We hebben contact opgenomen met deze ouderen met het voorstel om de nieuwe film van deze violist in Cineworld bij te wonen. Zij reageerden enthousiast. Op zaterdag 27 juli gaat hun wens in vervulling en zullen zij de voorstelling “Shall we dance?” gaan beleven.

En het dansen kunnen zij dan voortzetten bij De Gouden Picknick op 1 augustus. Plaatjesdraaier Mark verzorgt de muziek. Heeft u mooie herinneringen aan een liedje, dan kunt u deze aanvragen bij Mark. Daarnaast hebben we afwisselend een optreden van Duo de Tekstboekaniers en van Arie Peperkamp.
Bij een picknick horen versnaperingen en ook die zijn volop aanwezig.
We hebben een minimarkt en voor de doeners zijn er leuke oudhollandse spellen te spelen. Onze speciale gast is Steven Kazàn.
De picknick begint om 12.00 uur, stopt om 16.00 uur en vindt plaats op het terrein achter de locatie Meerstate. Alle ouderen, woonachtig in Heemskerk, zijn van harte welkom. Kaarten à € 5,- zijn te koop bij de locaties van ViVa! Zorggroep in Heemskerk (Westerheem, Sint Agnes, Meerstate, Waterrijck en Heemswijk). En omdat Gouden Dagen de Gouden Picknick samen met Welschap Welzijn organiseert kunnen de kaarten ook bij buurtcentrum Het Spectrum gekocht worden.

We komen regelmatig de wens tegen van ouderen die een bezoek aan Volendam willen brengen. We gaan een afspraak maken zodat we ook deze wens kunnen gaan vervullen.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Fietspoint
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing