De Zonnebloem laat ze niet zitten, jij toch ook niet?

Door: Ab Jenema

IJMOND - Vanaf vandaag start Nationale Vereniging de Zonnebloem met de campagne: Wij laten ze niet zitten, jij toch ook niet? Nu de corona maatregelen steeds verder versoepelen en de samenleving langzaam in beweging komt, kan een groot deel van de bevolking er weer op uit. Kinderen gaan naar school. Er kan weer op kantoor worden gewerkt. Een terrasje kan worden gereserveerd. Beetje bij beetje keren we terug naar het leven dat we kenden voor corona. Maar niet iedereen kan weer zelf naar buiten. Veel mensen met een lichamelijke beperking zitten vaak nog steeds thuis en zij hebben onze hulp nodig.

De Zonnebloem is er voor mensen met een lichamelijke beperking. De Zonnebloemvrijwilligers helpen door bezoekwerk en gezellige dagjes uit mee om sociaal isolement bij deze groep te verminderen. Maar het is ook een kwetsbare groep die nog niet naar buiten durft en niet zelfstandig kan. Daarom is bezoek aan huis door onze vrijwilligers essentieel.

Nu de samenleving zelf ervaren heeft hoe het is om niet naar buiten te kunnen, doet de Zonnebloem een oproep aan het Nederlandse publiek en vraagt de Zonnebloemvrijwilligers te steunen om mensen met een lichamelijke beperking veilig te bezoeken.

Doneer voor € 10 een Zonnebloem Beschermingspakket

Wij laten ze niet zitten, jij toch ook niet? Onze vrijwilligers staan klaar om mensen met een fysieke beperking te helpen. Help hen met de juiste bescherming en bestel nu het Zonnebloem Beschermingspakket. Om onze vrijwilligers zo goed mogelijk te beschermen, is een speciaal Zonnebloem Beschermingspakket ontwikkeld. Dit pakket kost € 10 euro en bestaat uit twee uitwasbare mondkapjes, desinfecterende gel en alcoholdoekjes. Steun jij onze vrijwilligers door een pakket te doneren? Ga hiervoor naar zonnebloem.nl/pakket

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing