Deel tweede rijbaan Stationsplein afgesloten

Door: Cor Beumer

BEVERWIJK – De tweede rijbaan van de verbindingsweg Stationsplein wordt met ingang van maandag 28 oktober 2013 gedeeltelijk afgesloten voor het verkeer. De rijbaan vanaf de zijde bebouwing (Rabobank – Brantjes) op het Stationsplein wordt ter hoogte van de kruising Wijckermolen - Halve Maan - Stationsplein tot de Meerstraat drie weken afgesloten voor het auto- en fietsverkeer. De afsluiting heeft te maken met de werkzaamheden aan de ondergrondse fietsenstalling en duurt tot 18 november 2013. Het verkeer richting de Koningsstraat kan gebruik maken van de omleidingroutes Halve Maan – Velserweg - Koningsstraat of Wijckermolen –Bootsmanszij – Meerstraat - Stationsplein.

Vanwege de bouw van de ondergrondse fietsenstalling in het Stationsgebied worden in oktober tot en met december 2013 in opdracht van de gemeente een deel van de aanwezige leidingen verplaatst.

De bouw van de fietsenstalling start begin 2014 en deze wordt uiterlijk 31 december 2014 opgeleverd. Om de ondergrondse fietsenstalling mogelijk te maken worden de wegen Stationsplein en de kruising Wijckermolen - Halve Maan - Stationsplein in 2014 een jaar afgesloten voor verkeer. Deze afsluiting wordt gefaseerd uitgevoerd. Een deel van de afsluiting, namelijk de rijrichting Velserweg naar de Halve Maan van het Stationsplein, is sinds 16 september 2013 afgesloten. Eind december 2013 wordt ook de rijrichting Halve Maan naar de Velserweg en het kruispunt Wijckermolen -Halve Maan - Stationsplein tot 1 januari 2015 afgesloten.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing