DEKAMARKT GEEFT ARTIS STEUNTJE IN DE RUG

Door: Ab Jenema

IJMOND - Vanaf zondag 31 januari kunnen de klanten van DekaMarkt voor de 17de keer sparen voor gratis toegangskaarten voor ARTIS. Tot en met zaterdag 13 maart ontvangt de klant bij elke 25 euro aan boodschappen 1 ARTIS-spaarzegel en wekelijks bij wisselende actieproducten extra ARTIS-spaarzegels. Bij 15 zegels is de kaart vol en kan deze bij de entree van ARTIS gebruikt worden als toegangsticket.

Door Corona heeft ARTIS het financieel zwaar. Een gevolg hiervan is dat ARTIS helaas heeft moeten besluiten om de leeuwen te laten vertrekken. De 17e editie van de ARTIS campagne bij DekaMarkt is voor ARTIS dan ook een belangrijke steun in de rug in deze moeilijke tijden. Het genereert een flinke stroom van extra bezoekers naar de dierentuin. Daarnaast heeft DekaMarkt besloten om bij aanvang van de campagne 17.000 euro te doneren in verband met de 17e editie.

Extra ondersteuning
DekaMarkt gaat dit jaar nog meer doen om ARTIS extra te ondersteunen. Zo zal er een statiegeldactie in alle winkels van DekaMarkt gaan plaatsvinden. De klanten kunnen de statiegeldbonnen inleveren in daarvoor speciaal gemaakte boxen. Na afloop van deze actie zal DekaMarkt het ingezamelde bedrag verdubbelen en vervolgens overhandigen aan ARTIS.

Ook zal DekaMarkt actief via haar eigen kanalen de actie #vergeetARTISniet onder de aandacht brengen. Via deze campagne worden mensen opgeroepen om hun mooiste herinneringen aan het park te delen en geld te doneren. DekaMarkt heeft de afgelopen 17 jaar naast een hechte samenwerking ook vele mooie herinneringen aan ARTIS opgebouwd en zal ARTIS via deze campagne ondersteunen.

ARTIS-directeur Rembrandt Sutorius: “Wij zijn erg blij met de jarenlange samenwerking met DekaMarkt en ook de extra steun die geboden wordt.”

DekaMarkt en ARTIS
DekaMarkt en ARTIS organiseren sinds 2005 elk jaar deze unieke spaaractie voor klanten. Jaarlijks worden er ook dieren door DekaMarkt geadopteerd. Bijvoorbeeld in 2015 olifant Tong Tai. En dit jaar gaat het om een netgiraffe. Naast de spaarcampagne vonden er verder ook veel winacties plaats voor onder meer privé rondleidingen achter de schermen.

DekaMarkt voelt zich nauw betrokken bij ARTIS. ARTIS wil een breed publiek inspireren om verantwoordelijk met de natuur om te gaan. ARTIS onderneemt hiertoe ook veel activiteiten op het gebied van educatie, ook specifiek voor kinderen. Dit sluit prima aan bij de visie van de supermarkt op maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Spaaractie
Elke klant ontvangt van zondag 31 januari tot en met maandag zaterdag 13 maart bij elke €25 aan boodschappen een ARTIS-zegel. Daarnaast ontvangt de klant extra ARTIS-zegels bij de aankoop van wekelijks wisselende actieproducten. Tegen inlevering van een volle spaarkaart (15 zegels) bij ARTIS, mag de klant gratis naar binnen. In verband met Corona is ARTIS momenteel nog gesloten, maar zodra de dierentuin weer open is, kan een starttijd via artis.nl gereserveerd worden voor de gratis toegang (t/m 8 oktober 2021). De uitgebreide actievoorwaarden zijn vanaf de start van de spaaractie te vinden op dekamarkt.nl/ARTIS.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing