DEM-topveiling met 2 complete voetbalreizen

Door: Ab Jenema

IJMOND - Op vrijdag 31 maart gaan om 19.00 uur de deuren open voor de Grote DEM-veiling 2017. De absolute hoogtepunten van de eerste grote DEM-veiling zijn twee compleet verzorgde voetbalreizen naar Manchester (United) en Glasgow (Rangers FC). Voor het eerst in haar geschiedenis organiseert de grootste voetbalvereniging van Beverwijk een veiling met tombola waaraan elke bezoeker automatisch meedoet. Hoofdprijs van de tombola: een e-bike ter waarde van circa €  1.000,-.

Met grote en kleine prijzen zodat voor iedereen wat te kiezen valt, opent DEM op vrijdagavond 31 maart 2017 haar eerste veiling. Van appeltaarten en een pan hachée tot aan golfclinics, fatbike-tours, lasergamen, blokarten en zeezeilen: voor elk wat wils zoals dat heet. Iedere bezoeker loot die avond automatisch mee met de tombola met daarin vele leuke prijzen. De opbrengst van de veiling is bestemd voor de bouw van een nieuwe hoofdtribune met kleedkamers. De verwachtingen liggen hoog maar de opbrengst is natuurlijk afhankelijk van de komst van een groot publiek dat wil bieden. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan nu alle veilingkavels op de website van DEM (rkvvdem.nl). Langskomen in ons moderne paviljoen De Boog kan ook. Daar liggen de gratis verkrijgbare kleurrijke veilinggidsen op de bezoekers te wachten. Bied mee op een spiksplinternieuw Boretti BBQ, een jaar lang iedere maand een doosje wijn, een rondje footgolf voor het hele team of pak één van die zitplaatsen bij VoetbalInsite.

Inloop met happy hour!

De inloop van de veiling start op vrijdag 31 maart om 19.00 uur met een happy hour. Vanaf 20.00 uur gaat de veiling van start. Iedereen is welkom. De toegang is gratis!

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing