Dichtbundel Frits Smid in voorverkoop

Door: Cor Beumer

BEVERWIJK - Maar liefst twee maal werd de Beverwijkse dichter Frits Smid benoemd tot stadsdichter van Beverwijk.  Een dichtbundel kon dan ook niet uitblijven. Onder de titel "Planeet van IJs" verschijnt de bundel eind september bij uitgeverij Roetz, maar is nu al verkrijgbaar in de voorverkoop.

De bundel bevat zo´n 45 gedichten. Het bevat de stadsgedichten van Smid, maar ook veel ander werk. Voordat Frits Smid (Beverwijk, 1968) in 2006 voor het eerst stadsdichter werd, was hij vooral bekend als tekenaar en cartoonist van Dagblad Kennemerland. Ook als dichter maakte hij grote indruk. Als romanticus enerzijds en afstandelijke beschouwer van alledaagse taferelen anderzijds.

"Planeet van IJs" wordt uitgegeven door de lokale uitgeverij Roetz, bekend van de gelijknamige tijdschriften. De uitgeverij biedt een podium aan regionale auteurs. "Planeet van IJs" is de eerste dichtbundel die bij Roetz verschijnt.

De bundel kost 8,95 in de boekhandel, maar wie de bundel nu al bestelt krijgt voor 7,50 een gesigneerd exemplaar. Kijk daarvoor op roetz.nl of mail naar [email protected]

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing